July 27, 2017

How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message

Tags



Have you ever started Mozilla Firefox but a "Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system." warning appears?

If you encounter the above problem, there is an easy way to solve it.

How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message, windows, browser, application, troubleshooting

How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message?

# Alt+Ctrl+Del. Press the Alt, Ctrl, Del keys on your keyboard simultaneously until a blue screen appears. Select the option "Start Task Manager".

# Windows Task Manager. Once the "Windows Task Manager" window appears, open the "Processes" tab and select "firefox.exe".

# End Process. After selecting "firefox.exe" press the "End Process" button

How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message, windows, browser, application, troubleshooting

# Jendela Konfirmasi. If the "Windows Task Manager" confirmation window appears, press the "End process" button again.

How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message, windows, browser, application, troubleshooting

You can reopen your favorite browser "Firefox Mozilla". Hopefully this article How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message can be useful to help you.

Blogger sekaligus anggota 'Ikatan Suami Takut Istri".. or so they said. Ngeblog untuk sekedar berbagi pengalaman dan tukar-tambah ilmu. Semoga anda puas dengan artikel "How To Fix "Firefox Is Already Running" Error Message" yang SINICHINET sajikan, karena motto kami adalah "Anda Puas, Kami Lemas". 1 SHARE dari anda sangat berarti bagi kami. Terima kasih sudah berkenan mampir.

5 komentar

Kira-kira aplikasinya apakah bisa running kembali mas,kalau langsung diend proses spt diatas?

bisa, mas didi. selama kerusakan firefoxnya tidak parah. kalau parah ada cara lainnya yg agak njlimet. nanti saya akan bikin tutorial singkatnya.. tapi saya masih ngumpulin niat dulu.. maklum saja, saya kan blogger pemalas hahaha

kalau saya sih udah lama nggak pake firefox mas,selalunya pake google chrome jadi nggak pernah ngalamin masalah seperti ini :D

klo akku kan lelaki setia, mas.. jadi dari dulu sampai sekarang mah tetep pake firefox :D

Dulu sering nglamain masalah diatas dan kalo kumat ane uninstal aja wakakakaka

Jangan dipaksakan komentar sesuai topik.. disini nyantai aja mah..
EmoticonEmoticon